Auto polijsten in de buurt van Breda en Tilburg

Is de laklaag van je auto dof geworden of is de kleur verweerd? Zitten er wat krassen op je auto? Of  is je auto verkeerd gewassen waardoor er krassen zijn ontstaan? Al deze problemen zijn op te lossen door je auto te laten polijsten! Bij Legal Shine Detailing in Rijen, dichtbij Breda en Tilburg, kun je uitstekend terecht om je auto te laten polijsten. We vertellen je er graag meer over.

 

Je auto volledig laten polijsten

Door het laten polijsten van je auto ziet deze er weer uit als nieuw. Ideaal wanneer de kleur dof aan het worden is of wanneer je krassen hebt. Maar hoe werkt het eigenlijk? Polijsten is in principe een herstelmethode waarbij er een laag van de lak wordt afgehaald. De laklaag wordt vervolgens behandeld wat er voor zorgt dat uw auto weer glanst en er weer jaren tegenaan kan.

 

Auto laten polijsten: hoe werkt het? 

Het is in principe mogelijk om zelf je auto te polijsten. Daarvoor kun je bij ons ook terecht voor verschillende producten! Ben je liever verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat, dan besteed je het polijsten van je auto aan ons uit. Wij hebben hier jarenlange ervaring in en zorgen er met onze kennis en kunde voor dat jouw auto er straks weer stralend bij staat. We gaan als volgt te werk: 

  • Het oppervlak van je auto wordt grondig schoongemaakt. 
  • Vervolgens gaan we de auto kleien. Dit zorgt ervoor dat het vuil uit de diepe poriën van de lak verwijderd wordt. 
  • Wanneer het oppervlak volledig gereinigd is, zullen alle gewenste onderdelen gepolijst worden. 
  • Hierna moet de gepolijste laklaag weer goed beschermd worden. We kunnen hiervoor een waxlaag aanbrengen, maar wanneer je gaat voor langdurige bescherming kun je beter kiezen voor een glascoating. Ook deze kunnen wij voor je aanbrengen. 

 

Wat zijn de kosten van het polijsten van je auto?

Net zoals bij vele andere herstelmethodes is dit heel lastig te zeggen. Wanneer een lichte polijstbeurt al voldoende is, zal dit natuurlijk goedkoper zijn dan wanneer er erg intensief gepolijst moet worden. Je kunt bij ons ook kiezen uit verschillende pakketten. Wil jij graag je auto laten polijsten? Neem dan contact met ons op! Je auto polijsten doe je bij ons in Rijen, vlakbij Tilburg en Breda.