Close

Auto interieur reinigen

Auto interieur reinigen

Je vindt het belangrijk dat je auto er goed uitziet. Aan de buitenkant moet hij glanzen, maar ook aan de binnenkant wil je kunnen genieten van een verzorgd interieur. Zelf doe je al het een en ander: elke week de stofzuiger erdoor, de matten uitkloppen, een stofdoek over het dashboard… Ook al doe je dat nog zo trouw, na verloop van tijd wordt toch de bekleding een beetje smoezelig, krijg je dat vervelende luchtje er niet uit, zit er in de hoekjes van de ventilatieroosters nog stof. Vraag dan om een intensieve interieurreiniging bij Legal Shine Detailing. Je hoeft er niet ver voor te rijden, want je vindt ons in Rijen, vlakbij Breda en Tilburg.

 

Autobekleding laten reinigen

Je autobekleding kan na verloop van tijd erg vies worden, doordat vuil diep in de stof dringt en dat is er lastig uit te halen. Wij reinigen autobekleding daarom met een stoomapparaat. De stoom weekt diepliggend vuil los, dat vervolgens opgezogen wordt. We gebruiken hiervoor uiteraard alleen niet-bijtende reinigingsmiddelen, zodat de materialen van de bekleding (stof, foam) niet beschadigen.

 

Autobekleding van leer reinigen en herstellen

Heb je lederen bekleding in je auto? Dan is af en toe een doekje erover niet voldoende! Als je leren bekleding niet goed onderhoudt, wordt het erg glad en dat zal je duidelijk merken tijdens het autorijden. Goed onderhouden leer is mat en enigszins stroef. Wij hebben de juiste middelen in huis om ook jouw leren autobekleding grondig te reinigen, zodat deze aanvoelt als nieuw en weer jaren meekan. Zit er een scheurtje in het leer, of zijn er slijtageplekken te zien? Wij hebben ook leerherstel in ons dienstenpakket.

 

Een geurbehandeling voor je auto interieur

Diepliggend vuil is moeilijk te verwijderen en kan voor nare geurtjes zorgen. Er zijn veel tijdelijke oplossingen om vervelende luchtjes weg te krijgen (of te maskeren), maar uiteindelijk komt de nare geur weer terug. Met een stoombehandeling gecombineerd met een ozonbehandeling haal je geurtjes permanent uit de auto.

Heb je een project voor ons?

Staan jouw wensen niet bij één van onze pakketten of diensten?
Heb je een bijzonder voertuig of een bijzondere vraag? Laat het ons weten!

Wij denken met je mee en maken voor jou graag een offerte op maat.