Auto interieur reinigen in de buurt van Breda en Tilburg

Veel mensen zijn heel zuinig op hun auto. Ze vinden het dan ook belangrijk dat de auto er zowel van buiten als van binnen goed uitziet. Regelmatig worden de matten in de auto uitgeklopt of wordt er met een stofzuiger door de auto heen gegaan. Echter komt dat niet in de buurt van een echt intensieve interieurreiniging. Is het interieur van jouw auto wel toe aan een intensieve reiniging, en dan kun je terecht bij Legal Shine Detailing in Rijen, vlakbij Breda en Tilburg. 

Autobekleding laten reinigen

Je autobekleding kan na verloop van tijd erg vies worden. Dit komt doordat vuil diep in het stof kan indringen en dat is er lastig uit te halen. Wanneer je door ons je autobekleding laat reinigen, doen we dat met een stoomapparaat. Stoom weekt diepliggend vuil los en dit wordt vervolgens opgezogen. Hierbij maken we gebruik van niet-bijtende reinigingsmiddelen die de foam van je interieur niet beschadigen. Zo wordt je auto interieur diep gereinigd!

Reinigen_1
Reinigen_2

Heeft u interesse in steenslag herstellen?

Autobekleding van leer reinigen

Bij ons kun je ook terecht voor het laten reinigen van lederen bekleding. Wanneer je leren bekleding niet goed onderhoudt, wordt het erg glad en dat zal je duidelijk merken tijdens het autorijden. Goed onderhouden leer is mat en enigszins stroef. Wij hebben de juiste middelen in huis om ook jouw leren autobekleding grondig te reinigen, zodat deze weer aanvoelt als nieuw en weer jaren mee kan. 

Een geurbehandeling voor je auto interieur

Dieper liggend vuil is moeilijk te verwijderen en kan voor nare geurtjes zorgen. We zorgen er graag voor dat je auto weer fris ruikt middels een ozon behandeling. Waar er veel tijdelijke oplossingen zijn om nare geurtjes uit de auto te verwijderen, is dit een permanente manier van geurverwijdering. 

Jouw auto interieur laten reinigen in de omgeving van Tilburg en Breda?

Wil je jouw auto interieur ook laten reinigen en ben je op zoek naar een bedrijf in de omgeving van Tilburg of Breda? Dan kun je uitstekend bij ons terecht. Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 06 29 49 66 09, of kom langs in onze vestiging in Rijen.