Cabriodak reinigen

Het is belangrijk om je cabriodak regelmatig te reinigen. Wanneer je dit goed bijhoudt, krijg je later niet te maken met grotere problemen zoals algen en hardnekkige vlekken. Toch kan het voorkomen dat je je cabriodak niet helemaal schoon krijgt. Dan kun je uitstekend terecht bij Legal Shine Detailing, vlakbij Breda en Tilburg. Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van cabriodaken en zorgen er graag voor dat uw cabrio er weer spic en span uitziet.

 

Zelf je cabriokap reinigen? 

 

Hardnekkige vlekken of een vieze waas op de stof van je cabriodak: je hele auto ziet er dan eigenlijk niet mooi meer uit. Laat je cabriokap daarom reinigen door de specialisten van Legal Shine Detailing!

Onze tips als je zelf je cabriokap schoonmaakt:

• Houd rekening met het verschil tussen glazen ruiten en plastic ruiten. Die hebben elk hun eigen behandeling nodig. Was je cabriokap liever met de hand, in plaats van door de wasstraat te rijden. Buiten dat de wasborstels van de wasstraat extra slijtage aanrichten, wordt er in de wasstraat vaak een waslaag over de auto gedaan en dat is niet goed voor je cabriodak.

• Was nooit je cabriokap in de felle zon. Zet je auto in de schaduw of wacht op een bewolkte dag. Opdrogen mag wel in de zon.

 

Cabriokap reinigen en impregneren

Wanneer je zelf je cabriokap gaat reinigen, is het belangrijk om dit nooit in de felle zon te doen. Gebruik altijd zacht water en milde zeep, na het schoonmaken mag je het dak wel in de volle zon laten opdrogen.

 

 

Stoffen dak van je cabrio laten schoonmaken

Wil je zeker weten dat je cabriodak echt schoon wordt en blijft? Of ben je dapper zelf begonnen aan de klus, maar wil het niet lukken? Laat het over aan de professionals en kom langs bij Legal Shine Detailing in Rijen. Wij bekijken terplekke wat er nodig en mogelijk is.

 

Wat kost het reinigen van je cabriodak?

Dat is natuurlijk afhankelijk van wat er nodig is om de kap weer helemaal schoon te krijgen. Daarom is het verstandig om eerst even met je auto langs te komen, zodat wij kunnen zien hoe je dak eraan toe is. Aan de hand daarvan geven wij je advies en een prijsopgave op maat.

 

Meer vragen?

Neem gerust contact met ons op! Vul ons contactformulier in of bel naar 06 29 49 66 09. Of kom gewoon bij ons langs in Rijen. Wij zijn goed bereikbaar vanuit Breda, Den Bosch, Dordrecht, Eindhoven, Tilburg en Helmond.