Auto glascoating

Wil je graag dat je auto er weer stralend bij staat? Dat je auto makkelijk schoon te maken is en ook veel langer schoon blijft? En wil je daarnaast ook dat de lak beschermd is tegen allerlei beschadigingen? Dan is het een goed idee om je auto te laten coaten. Bij Legal Shine Detailing kun je terecht voor een glascoating van je auto. 

Je auto laten coaten met een glascoating: de voordelen

Je auto is misschien wel een van je duurste bezitten en het is wel zo fijn als die er mooi bij staat! Wij zijn gespecialiseerd in glascoatings, een vorm van lakverzegeling. Glascoating op je auto heeft voordelen op verschillende vlakken: 

  • Hardheid: de glascoating zorgt ervoor dat je auto minder krasgevoelig is.
  • Duurzaamheid: glascoating is enorm duurzaam en gaat meerdere jaren mee. Ook beschermt het je lak tegen zuren en UV-straling.
  • Slijtvastheid. De glascoating op je auto zorgt ervoor dat alle poriën van de onderliggende lak worden afgesloten. Dit voorkomt dat vuil zich diep in de lak kan aanhechten. 
  • Glans. Door de SiO2 kristallen in de glascoating zal de glans van je auto enorm toenemen. 
  • Waterafstotend. Glascoating beschikt ook over het “sheeting” effect. Hierbij rolt het water zonder te rijden al van de auto af. Glascoating zorgt ervoor dat het oppervlak van je auto hydrofobisch is, waardoor het water als pareltjes op het dak komt te liggen. Hierdoor is je auto ook een stuk makkelijker schoon te maken. 

Heeft u interesse in glascoating?

Hoe wordt de glascoating op je auto aangebracht? 

Je wil graag dat je auto een mooie glans heeft en goed beschermd is. Wanneer je je auto hiervoor bij Legal Shine Detailing brengt, is deze in goede handen. Hoe de glascoating op je auto wordt aangebracht? Daar vertellen we je graag meer over: 

  • De auto wordt eerst grondig gereinigd. Wanneer de ondergrond namelijk niet goed schoon is, zal de glascoating een stuk minder goed op je auto hechten. 
  • Daarna gaan we je auto kleien. De lak van je auto heeft namelijk microscopische poriën, waar hardnekkig vuil in achter kan blijven. Door je auto te kleien verwijderen we ook dit vuil. 
  • Hierna zal je auto gepolijst worden zodat de laklaag krasvrij is. Op welke manier en met welke middelen dat gebeurt, is afhankelijk van het soort pakket dat je kiest. 
  • Na het polijsten wordt de auto ontvet zodat de glascoating goed zal hechten. 
  • Hierna wordt de glascoating op de auto aangebracht en zal deze door middel van infrarood worden uitgehard.. 

Auto coating door Legal Shine Detailing

Wil je ook dat jouw auto weer glanst, beschermd is en makkelijk schoon te maken en te houden is? Laat je auto dan coaten door Legal Shine Detailing. Kom eens langs bij ons in Rijen of neem contact met ons op door te bellen naar 06 29 49 66 09. Dan vertellen we je graag meer over de mogelijkheden.