Close

Krassen op je auto laten verwijderen nabij Tilburg en Breda

Heb je één of meerdere krassen op je auto? Dan wil je deze krassen natuurlijk zo snel mogelijk laten verwijderen. Bij Legal Shine Detailing, in de buurt van Breda en Tilburg, ben je dan aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van krassen op je auto en we zorgen er ook graag voor dat je auto daarna weer glanst als nooit tevoren. 


Waarom snel de krassen van je auto laten verwijderen? 

Een kras op je auto doet natuurlijk af aan de gehele uitstraling van je auto. Je wil rondrijden in een mooie auto en één of meerdere krassen doen daar afbreuk aan. Daarnaast kunnen krassen ook nog meer schade aanrichten. Het maakt je auto en de lak een stuk gevoeliger voor roest. Roest kan door het plaatwerk heen eten en dat wil je natuurlijk voorkomen. Daarom is het slim om er snel voor te zorgen dat de krassen van je auto verwijderd worden. 


Wat zijn de kosten van het laten verwijderen van krassen op je auto? 

Om je auto mooi te houden, wil je graag de krassen laten verwijderen. Natuurlijk wil je weten wat de kosten daarvan zijn. Echter verschillen de kosten per geval; geen enkele kras is hetzelfde. De kosten van het laten verwijderen van krassen op je auto zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals: 

  • Om wat voor kras gaat het? 
  • Gaat het om krassen die over meerdere panelen gaan? 
  • Hoe diep zijn de krassen? 
  • Is er roest ontstaan?
  • Moet de auto opnieuw gespoten worden? 

Krassen op je auto laten verwijderen door Legal Shine Detailing nabij Breda en Tilburg

Wil je graag de krassen op je auto laten verwijderen, neem dan contact met ons op. Je kunt ons telefonisch bereiken voor meer informatie over krasverwijdering voor jouw auto. Bel hiervoor naar 06 29 49 66 09. Natuurlijk kunnen we de krassen en de kosten van het verwijderen ervan het beste beoordelen wanneer je bij ons langskomt. Je vindt onze vestiging in Rijen, tussen Tilburg en Breda in; we zien je graag verschijnen en helpen je snel.

Heeft u een project voor ons?

Passen uw wensen niet in één van onze pakketten of diensten?
U heeft een bijzonder voertuig of bijzondere wensen? Laat het ons weten!

We maken voor u graag een offerte op maat.