Close

Diensten

Van grondige reiniging via professioneel polijsten tot hoogwaardige coatings: wij geven uw voertuig een complete behandeling.

Afhankelijk van de staat van uw auto of motor kiest u een geschikt product. 

 

wassen-2

Auto wassen

Een een luxe wasbeurt met alles-erop-en-eraan waarbij we geen detail overslaan. Wij gebruiken voor deze verwenbeurt alleen de meest hoogwaardige shampoo, foam en reinigingsproducten.

braakselverwijderen2

Auto interieur reinigen

Veel mensen zijn heel zuinig op hun auto. Ze vinden het dan ook belangrijk dat de auto er zowel van buiten als van binnen goed uitziet. 

autowrapverwijderen1

Auto wrap verwijderen

Wanneer je het verwijderen van je car wrap liever aan een specialist overlaat, kun je terecht bij Legal Shine Detailing. Als je zelf aan de slag gaat, loop je natuurlijk altijd het risico dat er iets misgaat.

button-lederherstel

Auto leerherstel

Heeft jouw auto prachtige lederen bekleding, dan kan het zeker voorkomen dat dit beschadigt, slijt of er minder mooi uit gaat zien.

button-braakselverwijderen

Braaksel verwijderen

Wanneer er overgegeven is, ga je natuurlijk direct aan de slag om de kots uit je autobekleding te halen. Het is ook belangrijk om dit zo snel mogelijk te doen.

button-krasverwijderen

Krasverwijdering

Heb je één of meerdere krassen op je auto? Dan wil je deze krassen natuurlijk zo snel mogelijk laten verwijderen. Bij Legal Shine Detailing ben je dan aan het juiste adres.

coaten-2

Glascoating

Wil je graag dat je auto er weer stralend bij staat? Dat je auto makkelijk schoon te maken is en ook veel langer schoon blijft? En wil je daarnaast ook dat de lak beschermd is tegen beschadigingen?

polijsten-2

Auto polijsten

Is de laklaag van je auto dof geworden of is de kleur verweerd? Zitten er wat krassen op je auto? Of  is je auto verkeerd gewassen waardoor er krassen zijn ontstaan?

button-cabriodakreinigen

Cabriodak reinigen

Het is belangrijk om je cabriodak regelmatig te reinigen. Wanneer je dit goed bijhoudt, krijg je later niet te maken met grotere problemen zoals algen en hardnekkige vlekken.

steenslag1

Steenslagherstel

Het maakt niet uit wat je rijstijl is, vroeg of laat krijgt iedereen wel eens te maken met steenslag op de auto. Het zorgt voor kleine beschadigingen, maar die wil je wel graag verholpen hebben.

Heeft u een project voor ons?

Passen uw wensen niet in één van onze pakketten of diensten?
U heeft een bijzonder voertuig of bijzondere wensen? Laat het ons weten!

We maken voor u graag een offerte op maat.