Close

Diensten

Van grondige reiniging via professioneel polijsten tot hoogwaardige coatings: wij geven uw voertuig een complete behandeling.

Afhankelijk van de staat van uw auto of motor kiest u een geschikt product. 

 

wassen-2

Auto wassen

Een een luxe wasbeurt met alles-erop-en-eraan waarbij we geen detail overslaan. Wij gebruiken voor deze verwenbeurt alleen de meest hoogwaardige shampoo, foam en reinigingsproducten.

braakselverwijderen

Auto interieur reinigen

Ben je graag zuinig op je auto? Dan wil je waarschijnlijk niet alleen een mooie buitenkant, maar ook een perfect verzorgde binnenkant.

autowrapverwijderen1

Auto wrap verwijderen

Die wrap op je auto was leuk, maar nu wil je hem er toch af hebben. Je kunt dat zelf doen, maar de kans bestaat dat er iets mis gaat. Laat dit klusje daarom over aan de specialist van Legal Shine Detailing!

ppf1

Paint Protection Film (PPF)

Zorg voor de beste (onzichtbare) bescherming die er op dit moment voor handen is.

interieur

Auto leerherstel

Lederen bekleding in je auto is prachtig en heel comfortabel, maar het kan beschadigen, slijten of er simpelweg minder mooi uit gaan zien. Auto leerherstel van Legal Shine Detailing is dan een perfecte oplossing.

button-braakselverwijderen

Braaksel verwijderen

Wanneer iemand heeft overgegeven in je auto, verzorg je allicht eerst de zieke. Maar daarna ga je direct aan de slag om het braaksel uit je autobekleding te halen.

button-krasverwijderen

Krasverwijdering

Als je van je auto houdt, dan hou je niet van krassen. Gelukkig kunnen ze met een professionele aanpak goed verwijderd worden. Wij helpen je daar graag mee.

coaten-2

Glascoating

Je wilt een stralende auto. Eentje die gemakkelijk schoon te maken is en langer schoon blijft. En het liefst is de lak ook langdurig beschermd tegen beschadigingen. Ons antwoord: glascoating.

polijsten-2

Auto polijsten

Is de laklaag van je auto dof geworden of is de kleur verweerd? Zitten er swirls en krasjes op je auto, bijvoorbeeld door verkeerd wassen?

cabrio

Cabriodak reinigen

Een cabriodak is geweldig, maar je moet er wel goed voor zorgen als je hem mooi wilt houden. Maak je dak regelmatig schoon, zodat je later niet te maken krijgt met bijvoorbeeld algen en hardnekkige vlekken.

steenslag1

Steenslagherstel

Het maakt niet uit wat je rijstijl is, vroeg of laat krijgt iedereen wel eens te maken met steenslag op de auto. Het zorgt voor kleine beschadigingen, maar die wil je wel graag verholpen hebben.

bg-contact

Showroom klaar

Als je je auto wilt verkopen, dan wil je hem ook goed presenteren. Wist je dat je een schone, glanzende auto gemakkelijker en voor meer geld verkoopt? Laat daarom Legal Shine Detailing je auto verkoopklaar maken.

Heeft u een project voor ons?

Passen uw wensen niet in één van onze pakketten of diensten?
U heeft een bijzonder voertuig of bijzondere wensen? Laat het ons weten!

We maken voor u graag een offerte op maat.