Close

De V.I.P.-handwas is niet zomaar een wasbeurt. Het is een luxe-behandeling met alles-erop-en-eraan waarbij we geen detail overslaan. Wij gebruiken voor deze verwenbeurt alleen de meest hoogwaardige shampoo, foam en reinigingsproducten. Uw auto ziet er na deze behandeling piekfijn uit, is schoon tot in de kleinste hoekjes en gaatjes en zeker twee maanden beschermd tegen de elementen.

wassen

De V.I.P.-carwash kost € 75,00 exclusief btw en bestaat uit:

Zitten er vlekken in je lederen bekleding? Ga niet zomaar aan de slag met water en zeep! Leer moet goed behandeld worden, anders maak je het misschien alleen maar erger. Ga je graag zelf aan de slag om je lederen bekleding schoon te maken, gebruik dan de juiste materialen en middelen zoals een microvezeldoek en niet-bijtende schoonmaakmiddelen. Kleine vlekjes kun je zelf proberen te verwijderen, maar wanneer het op grote vlekken of slijtageplekken aankomt, kun je toch het beste naar een specialist gaan. Wij gebruiken de juiste middelen en zorgen ervoor dat jouw lederen bekleding er weer tip top uitziet.

Let op! Als de sponningen zwaar vervuild zijn of de auto vervuild is met teer, mos en/of hars, betekent dat al snel een uur extra werktijd. Voor deze extra werkzaamheden rekenen wij een meerprijs; dit doen wij uiteraard altijd in overleg met u vóórdat we aan de werkzaamheden beginnen.

Direct een afspraak maken?

Is jouw auto toe aan een VIP Handwash behandeling? 
Neem dan snel contact met ons op om een afspraak in te plannen.