Close

Over ons

Misschien wel beter dan nieuw

Legal Shine Detailing biedt dé oplossing voor eigenaren en verkopers van motoren en auto’s. Dankzij jarenlange ervaring en de keuze voor de juiste producten bieden wij met onze auto- en motordetailing écht goed resultaat. Met minutieus schoonmaak- en onderhoudswerk wordt een gebruikte motor of auto weer als nieuw – of misschien wel beter dan nieuw.

 

Flexibel en betrouwbaar

Wij zijn trots op onze flexibele en uiterst betrouwbare dienstverlening. Jij bepaalt hoe ver we gaan met de auto- of motordetailing. Wat we precies doen, is afhankelijk van jouw wensen, jouw budget en het doel dat je met je opdracht hebt. Wilt je je voertuig langer behouden, wil je er de show mee stelen of je voertuig verkopen? Er zijn veel verschillende manieren om een bepaald resultaat te bereiken. Wij geven je graag advies over de juiste keuze.

 

Werkplek

We werken graag in onze eigen bedrijfsruimte; daar hebben we alles bij de hand en zijn de werkomstandigheden ideaal. We kunnen echter ook bij jou op locatie aan de slag als je dat liever hebt. Vooral als je motor- of autoverkoper bent, kan dit een praktische oplossing zijn.

 

Waar wij voor staan

  • Flexibiliteit: jouw wensen staan centraal
  • Betrouwbaarheid: je kunt op ons rekenen
  • Kwaliteit: altijd de beste producten, materialen en technieken
  • Bedrijfsruimte: de ideale werkplek