Wie zijn wij

Misschien wel beter dan nieuw

Legal Shine Detailing biedt dé oplossing voor eigenaren en verkopers van motoren en auto’s. Dankzij jarenlange ervaring en de keuze voor de juiste producten bieden wij met onze auto- en motordetailing écht goed resultaat. Met minutieus schoonmaak- en onderhoudswerk wordt een gebruikte motor of auto weer als nieuw – of misschien wel beter dan nieuw.

Flexibel en betrouwbaar

Wij zijn trots op onze flexibele en uiterst betrouwbare dienstverlening. U bepaalt hoe ver we gaan met de auto- of motordetailing. Wat we precies doen, is afhankelijk van uw wensen, uw budget en het doel dat u met uw opdracht heeft. Wilt u uw voertuig langer behouden, wilt u er de show mee stelen of uw voertuig verkopen? Er zijn veel verschillende manieren om een bepaald resultaat te bereiken. Wij geven u graag advies over de juiste keuze.

Werkplek

We werken graag in onze eigen bedrijfsruimte; daar hebben we alles bij de hand en zijn de werkomstandigheden ideaal. We kunnen echter ook bij u op locatie aan de slag als u dat liever heeft. Vooral als u motor- of autoverkoper bent, kan dit een praktische oplossing zijn.

Waar wij voor staan

  • Flexibiliteit: uw wensen staan centraal
  • Betrouwbaarheid: u kunt op ons rekenen
  • Kwaliteit: altijd de beste producten
  • Bedrijfsruimte: de ideale werkplek

Oprichters

Hugo Stokmans

Oprichter en detaillist

Toen Hugo Stokmans zijn eerste auto kocht, maakte hij al kennis met de wereld van detailing. Met zijn oog voor detail bleek hij veel aanleg te hebben voor dit vak. Hij begon met werken op locatie bij bedrijven en particulieren en opende in 2017 zijn eigen bedrijfsruimte.

hugo@legalshine.nl

+31 (0)6 29 49 66 09

Partners

Modesta

Labocosmetica

Heeft u een project voor ons?

Passen uw wensen niet in één van onze pakketten of diensten? U heeft een bijzonder voertuig of bijzondere wensen? Laat het ons weten en we maken voor u een offerte op maat!