Close

Auto showroomklaar maken

Auto showroomklaar maken

Ga je jouw auto verkopen en wil je deze showroomklaar maken? Of is jouw auto sterk vervuild en wil je hem graag professioneel laten schoonmaken? Bij Legal Shine Detailing maken we auto’s verkoopklaar en zorgen we dat jouw gebruikte auto er weer zo goed als nieuw uitziet!

 

Wanneer kiezen voor een auto showroomklaar maken?

Er kunnen verschillende redenen zijn om jouw auto professioneel te laten reinigen om deze showroomklaar te laten maken. We adviseren in de volgende gevallen om dit programma te kiezen:

 

  • Je wilt jouw auto verkopen en deze zo goed mogelijk presenteren.
  • Je hebt een sterk vervuilde auto en je wilt deze van binnen en buiten zeer grondig laten reinigen.
  • Je hebt net een tweedehands auto gekocht en wilt zowel het interieur als het exterieur goed gereinigd hebben.
 

Jouw  auto showroomklaar maken: zo doen we dat

Allereerst geven we jouw auto een grondige reinigingsbeurt. Dit doen we door de auto uitgebreid te wassen, kleien en poetsen. Hierna brengen we een wax aan over de auto. Tot slot maken we ook het interieur van jouw auto goed schoon. Door onze jarenlange ervaring weten we dat het showroomklaar maken van een auto tot een behoorlijke verhoging van de inruilwaarde van een auto kan leiden. Dit komt doordat een schone en grondig gereinigde auto nu eenmaal beter verkoopt, dan een auto die niet showroomklaar is gemaakt. Ben je dus van plan om jouw auto te verkopen, informeer dan gerust naar de mogelijkheden. Bekijk ook onze pakketten en diensten voor al onze uitgebreide reinigingsopties.

Heeft u een project voor ons?

Passen uw wensen niet in één van onze pakketten of diensten?
U heeft een bijzonder voertuig of bijzondere wensen? Laat het ons weten!

We maken voor u graag een offerte op maat.