Close

Braaksel auto verwijderen

Braaksel uit auto verwijderen

Een ziek kind, een vriend met wagenziekte of een oom die net wat te diep in het glaasje heeft gekeken in de auto gehad? Overgeven in de auto komt helaas regelmatig voor. Wat kun je dan het beste doen? Hoe haal je overgeefsel uit je stoffen autobekleding? Hoe zorg je ervoor dat het leer niet aangetast wordt? Vraag het ons! Wij zijn expert op het gebied van autobekleding reinigen en helpen je graag aan en schoon en fris interieur.

 

Kots uit de autobekleding halen

Wanneer er overgegeven is, probeer je zo snel mogelijk het braaksel uit je autobekleding te halen. Dat is heel goed, want in braaksel zit zuur een bijtende werking heeft op stof en leer. Daardoor kunnen – zeker in stoffend bekleding – vlekken ontstaan die je altijd blijft zien. Kom dus meteen in actie als iemand heeft overgegeven. Dep het meeste vocht op en verwijder het vaste vuil. Eenmaal thuis maak je een sopje van zachte zeep om de vlek verder aan te pakken. Let op: deppen, niet wrijven! Gebruik bij lederen bekleding nooit bijtende chemische middelen.

 

Hardnekkige vlekken van braaksel uit je auto verwijderen

Het kan zijn dat er, ondanks jouw snelle actie, toch vlekken in de autobekleding achterblijven. Het is heel lastig om overgeefsel te verwijderen dat al in de bekleding is getrokken. Ga daarom naar Legal Shine Detailing. Wij hebben de juiste technieken, materialen en middelen in huis om de meest hardnekkige vlekken uit je autobekleding te halen. 

 

De geur van braaksel verwijderen uit de auto

Braaksel laat niet alleen lelijke vlekken achter, het heeft ook een behoorlijk nare geur. Gelukkig kunnen we ook dat verhelpen. Als wij braaksel uit je  autobekleding halen, blijft er helemaal niets van over. Ook geen nare geur.

 

Vragen?

Neem gerust contact met ons op! Vul ons contactformulier in of bel naar 06 29 49 66 09. Of kom gewoon bij ons langs in Rijen. Wij zijn goed bereikbaar vanuit Breda, Den Bosch, Dordrecht, Eindhoven, Tilburg en Helmond.

Heb je een project voor ons?

Staan jouw wensen niet bij één van onze pakketten of diensten?
Heb je een bijzonder voertuig of een bijzondere vraag? Laat het ons weten!

Wij denken met je mee en maken voor jou graag een offerte op maat.