Close

Steenslag herstel

Steenslag herstellen nabij Breda en Tilburg

Het maakt niet uit wat je rijstijl is, vroeg of laat krijgt iedereen wel eens te maken met steenslag op de auto. Het zorgt voor kleine beschadigingen, maar die wil je wel graag verholpen hebben. Je wil natuurlijk een auto met een mooie uitstraling en steenslag doet daar afbreuk aan. Heb je dus steenslag op je auto? Laat dan jouw steenslag schade herstellen. Kom naar Legal Shine Detailing in Rijen, tussen Breda en Tilburg in, en wij zorgen ervoor dat je er niets meer van ziet.

 

Steenslag op je auto laten repareren

De voornaamste reden om steenslag te laten repareren, is natuurlijk omdat het er niet mooi uitziet. Daarnaast kan steenslag ook nog eens schadelijk zijn voor je auto. Sterretjes in je ruit kunnen uitscheuren tot een barst en op je auto zelf kan roestvorming ontstaan. Dat wil je natuurlijk voorkomen! Wij maken gebruik van spotrepair om steenslag snel te repareren. Dit is een techniek waarbij kleine beschadigingen heel gericht worden aangepakt. 

 

Professionele steenslag reparatie door Legal Shine Detailing nabij Breda en Tilburg

Steenslag is visueel natuurlijk niet mooi en kan uiteindelijk grotere gevolgen hebben voor je auto. Daarom is het dus zaak om steenslag snel te laten herstellen. Ben je benieuwd wat de kosten voor steenslag reparatie en het herstellen van je autolak zijn? Neem dan telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 06 29 49 66 09. Natuurlijk kun je ook altijd langskomen bij onze vestiging in Rijen, in de directe omgeving van Breda en Tilburg.

Heeft u een project voor ons?

Passen uw wensen niet in één van onze pakketten of diensten?
U heeft een bijzonder voertuig of bijzondere wensen? Laat het ons weten!

We maken voor u graag een offerte op maat.