Close

Auto leerherstel

 

Lederen bekleding kan er na verloop van tijd minder mooi uit gaan zien door slijtage en beschadiging. Koffie morsen of een wagenzieke in de auto maakt het er ook niet beter op. Leren bekleding met vlekken, scheuren of slijtageplekken doet natuurlijk enorm afbreuk aan het comfort en de uitstraling van je auto! Voor het herstel van het leer in je auto ben je gelukkig bij Legal Shine Detailing aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat jouw lederen bekleding er weer als nieuw uitziet.

interieur

Lederen bekleding reinigen

Zitten er vlekken in je lederen bekleding? Ga niet zomaar aan de slag met water en zeep! Leer moet goed behandeld worden, anders maak je het misschien alleen maar erger. Ga je graag zelf aan de slag om je lederen bekleding schoon te maken, gebruik dan de juiste materialen en middelen zoals een microvezeldoek en niet-bijtende schoonmaakmiddelen. Kleine vlekjes kun je zelf proberen te verwijderen, maar wanneer het op grote vlekken of slijtageplekken aankomt, kun je toch het beste naar een specialist gaan. Wij gebruiken de juiste middelen en zorgen ervoor dat jouw lederen interieur er weer tip-top uitziet.

 

Scheurtjes in het leer herstellen

Zit er een scheurtje in het leer van je auto? Dan is het helemaal verstandig om ons in te schakelen. Zelf repareren maakt het probleem (de scheur) meestal alleen maar groter. Wij zijn gespecialiseerd in leerherstel in auto-interieurs. Wacht niet te lang, want kleine scheurtjes worden groot. Maak snel een afspraak en wij zorgen ervoor dat je straks niets meer ziet van dat scheurtje!

 

Auto leer herstel door Legal Shine Detailing

Zoek je een betrouwbare en ervaren specialist om het leer van je auto te herstellen? Neem contact op met Legal Shine Detailing. Of het leer nu versleten is, er één of meer scheurtjes in zitten of er iemand op je achterbank geknoeid heeft; wij kunnen het reinigen en herstellen. Overigens kun je bij ons ook terecht voor een algehele reiniging van het interieur, of je nu lederen zetels hebt of niet.

 

Vragen?

Neem contact met ons op voor meer informatie! Vul ons contactformulier in of bel naar 06 29 49 66 09. Of kom gewoon bij ons langs in Rijen. Wij zijn goed bereikbaar vanuit Breda, Den Bosch, Dordrecht, Eindhoven, Tilburg en Eindhoven.

Heb je een project voor ons?

 

Staan jouw wensen niet bij één van onze pakketten of diensten?
Heb je een bijzonder voertuig of een bijzondere vraag? Laat het ons weten!

Wij denken met je mee en maken voor jou graag een offerte op maat.

Neem contact met ons op